Vill du jobba med oss på Bra Assistans i Örebro?

Vill du vara med och förändra, förmedla livsglädje samtidigt som du jobbar utifrån våra kunders behov för en daglig trygghet?

Om du är intresserad av att arbeta som per­son­lig assis­tent hos oss på Bra Assistans i Örebro så är du välkommen att kontakta oss.

Intresseanmälan att jobba som personlig assistent

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss via e-post med dina uppgifter så tar vi kontakt med dig efter de behov som föreligger.

Att jobba som assistent

För att uppnå en framgångsrik och omsorgsfull assistans så genomgår du som medarbetare hos oss på Bra Assistans i Örebro alltid en grundutbildning med möjlighet till fördjupande utbildningar som oftast är uppdragsberoende. Våra utbildningar är väl genomtänkta och förbereder dig som är ny i yrket som personlig assistent.

Vår personal är vår främsta resurs

Vi jobbar aktivt och målmedvetet för att vara den bästa arbetsgivare vi kan vara. Det tjänar både vi, du och våra kunder på. Att arbeta hos Bra Assistans i Örebro  innebär att ha ett spännande och trivsamt arbete som syftar till att ge personen med funktionnedsättning ett så självständigt och oberoende liv som möjligt.